Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya Belediyesinden 7/24 ilaçlama hizmeti

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesinin ilaçlama ekipleri, 2017 yılı boyunca yaklaşık 70 bin hektarı aşkın alanda uçkun çalışması, bin 500 hektara yakın alanda ise larvasit çalışması yaptı. 24 saat çalışan ekipler, uçkunla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

        Yaz dönemi artan sivrisinek, karasinek gibi kent zararlılarına karşı çalışmalarına ara vermeden devam eden Çankaya Belediyesi, 2017 yılı boyunca 70 bin hektarı aşkın alanda uçkun çalışması yaptı. Belirlediği 30'a yakın jit alanını (sulak alan, bataklık, çöp) kapsayan bin 500 hektarlık alanda ise larvasit çalışması yaptı.

        İlçe sınırlarında bulunan 124 mahallenin tamamında kanalizasyonlarda kemirgen ve uçkun mücadelesi yapan ekipler, Çankaya'ya bağlı Tohumlar, Evciler, Karahasanlı, Çavuşlu, Kömürcü, Yayla, Akarlar köylerinde de çalışmalarını gerçekleştirdi. İbadethanelerde dezenfeksiyon çalışması yapan ekipler, talepte bulunan kamu kurumlarında da gerekli çalışmaları yapıyor.

        24 saat aralıksız çalışan ekipler 4 vardiya halinde hizmet veriyor. Her canlının gün içinde farklı aktif saatlerinin olduğunu belirten yetkililer, vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendirdiklerini, 440 22 69 numaralı telefona şikayetlerin bildirilmesi halinde gerekli müdahalenin yapılacağı bilgisini de verdi.

        (DY-BT-Y)

        18.08.2017 12:26:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler