Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden peyzaj çalışması

        (Fotoğraflı)

        Kenan Akyüz

        SAMSUN (İHA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi görüntü kirliliğinin önüne geçmek ve kent estetiğini korumak peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

        Samsun Büyükşehir Belediyesinin birçok alanda sürdürdüğü peyzaj çalışmaları hızla devam ediyor. Kent estetiğini bozan ve görüntü kirliliği olan yerler büyük panolara basılmış doğa fotoğraflarıyla kapatılıyor.

        Kent estetiği için bir çok çalışma yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiğine çok önem verdiklerini söyledi. Yurt, yaptığı açıklamada, "Şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerin kente ilk girdiklerinde ilk izlenimlerinin oluştuğu bir bölgeler var. Bazen pejmürde görüntüler ortaya çıkabiliyor. Biz de oradaki görüntü kirliliğini bir nebze olsun kapatmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu belediyemizin kent estetiğine verdiği önemin bir göstergesidir" dedi.

        (KA-SLH-Y)

        18.08.2017 14:43:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler