Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa BBSK, Menemen'i konuk ediyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Manisa Büyükşehir Belediyesi Web Tv'den canlı yayınlanacak.

        2017-2018 sezonu öncesinde iddialı bir kadro oluşturan ve şampiyonluk parolasıyla lige hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 17.00'de Mümin Özkasap Spor Tesislerinde oynanacak. Karşılaşma http://www.manisawebtv.com adresinden ve Manisa Büyükşehir Belediyespor sosyal medya hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.

        (SC-Y)

        18.08.2017 16:21:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler