Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da fotosafari etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Zafer Demirbaş

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da fotosafariye katılanlar, koruma altındaki sulak alanlardaki kuşlar ile tabiat parkının zenginliklerini fotoğrafladı.

        Doğu Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü tarafından, kentin tabiat turizmi uygulama, eylem planı aktiviteleri arasında yer alan fotosafari etkinliği gerçekleştirildi. Elazığ Fotoğraf Amatörleri Derneği ile Fırat Üniversitesi Fotoğrafçılık kulübü üyelerinin yer aldığı fotosafari, Güney Keban Baraj Gölü Sulak Alanı ile Hazar Gölü Sulak Alanı ve Tabiat parkında gerçekleşti. Etkinliğe katılanlar, kuş türleri ve doğal alanları fotoğrafladı.

        Elazığ'ın doğal, tarihi, kültürel ve sosyal zenginlikleri ile korunan alanlarda etkinliğin gerçekleştiğini aktaran Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü yetkilileri, korunan alanlarda biyolojik çeşitliliğinin korunması çalışmaların da farkındalık oluşturmak istediklerini aktardı.

        Fotoğraf sanatıyla bölgenin yurt içi ve yurt dışında tanıtımının sağlanmak istenildiği ifade edildi.

        (ZD-HİV-Y)

        21.08.2017 12:35:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler