Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Park halindeki araç kurşunlandı: 1 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, park halindeki aracın kurşunlanması sonucu pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalar balkonda oturan kadına isabet etti. Olayda 1kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesinde bulunan park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı. Park halindeki araca ateş açılması sonucu aracın park ediği yerin yakınlarında balkonda oturan M.K., isimli kadına da saçmalar isabet etti. Saçmaların bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralanan kadın olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

        Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        (CK-SD-Y)

        21.08.2017 16:17:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler