Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran Kışladüzü Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrası üst yapı çalışmalarını başladığı Kışladüzü Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İSU tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrası bölgeye inceleme için gitmiş, yapılacak çalışmaları denetlemişti. Vatandaşların dar sokak için 'merdiven' isteği sonrasında ise üst yapı çalışmaları sırasında bu isteklerinin yerine getirileceği sözünü vermişti. Başkan Baran, dün üst yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı bölgede incelemelerde bulundu.

        Başkan İsmail Baran'ı bölgede gören vatandaşlar, verdiği sözü tutmasından dolayı teşekkür ederek, "Merdiven yapılsın istemiştik, sizde söz vermiştiniz. Gerçekten sözünüzü tuttuğunuz için teşekkür ederiz. Yapılan çalışmalardan memnunuz" ifadelerini kullandı.

        (UK-İÇ)

        22.08.2017 12:09:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler