Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuzey Iraklı hasta sağlığına Eskişehir'de kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Kuzey Irak'ın Erbil şehrinde yaşayan 67 yaşındaki Abdulqader Jihad Mohamm, Eskişehir Özel Ümit Hastanesi'nde kalp pilinin takılmasıyla sağlığına kavuştu.

        Kalp büyümesi nedeniyle kalp pili takılması önerilen ancak Erbil'deki sağlık imkanları nedeniyle tedavi olamayan hasta, ameliyatını Türkiye'de olmaya karar verdi. Ankara, İstanbul ve Eskişehir'deki ameliyat imkanlarını araştıran hasta, tercihini Eskişehir'den yana kullandı. Uzun araştırmalar sonucunda Eskişehir Özel Ümit Hastanesi'nin bu konudaki başarılı operasyonlarını öğrenen Mohamm, Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Yücel'e başvurdu. Doktor Yücel, tarafından hastaya Eskişehir'de kalp pili takıldı. Pil öncesi zorlukla nefes alan Mohamm, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

        Ameliyattan sonra rahat nefes almaya ve yürümeye başladığını söyleyen Kuzey Iraklı hasta Abdulqader Jihad Mohamm, hastaneye ve doktoruna teşekkür ederek, Kuzey Irak'tan ameliyat için Eskişehir'e gelmekle doğru bir karar verdiğini söyledi.

        (MY-AS-Y)

        22.08.2017 13:23:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler