Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde eğitim gören 750 öğrenci, karnelerini aldı.

        Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, hayatta başarılı olmanın en önemli etkenin eğitim ve öğretim olduğunu dile getirdi.

        Hangi meslek alanında olursa olsun insanın kendini en iyi şekilde yetiştirmesi gerektiğini vurgulayan Ambarcı, öğrencilere başarılar diledi.

        Teşekkür, takdir ve onur belgesi alan öğrencilerin belgeleri ve ödülleri Kaymakam Ambarcı tarafından verildi.

        - Balışeyh'te yıl sonu sergisi açıldı

        Balışeyh ilçesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

        Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen serginin açılışı, Kaymakam Yusuf Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu tarafından yapıldı. Kaymakam Yıldırım serginin açılışında yaptığı konuşmada, Halk Eğitim Merkezleri sayesinde tüm yurtta olduğu gibi ilçede de çok önemli kazanımların olduğunu söyledi.

        Yıldırım, burada açılan kurslarda verilen çeşitli teorik ve beceri eğitimleri sayesinde özellikle kadınların sanatsal ve mesleki becerilerini daha da geliştirerek ev bütçelerine de katkı sağladıklarını belirtti.

        Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Morgül de merkezde 2014-2015 eğitim öğretim yılı içerisinde yörede ihtiyaç olan konularda açılan kurslarda 600 kursiyerin eğitim aldığını söyledi.

        Kadınların el emeği ürünleri yer alan sergi, 3 gün boyunca açık kalacak. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler