Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Yarın ne olacak diye hiç kimse endişe etmesin. Yarın güzel olacak. Yarına, aydınlık dolu günlere hep beraber adım atacağız" dedi.

        Soylu, 7 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından başlattığı teşekkür ziyaretleri kapsamında, Hayrat ilçesine geldi. Soylu, burada ilçe teşkilatına giderek partililere seçimde gerçekleştirdikleri çalışmadan dolayı teşekkür etti.

        Daha sonra Çaykara ilçesine geçen Soylu, ilçe teşkilatını ziyaretinde yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Tek başına iktidar arzu ediyorduk. Bu bizim en temel arzularımızdandı ama millet iradesini de niçin böyle yaptı diye sorgulayacak değiliz" diye konuştu.

        Soylu, AK Parti iktidarının 13 yıldır çok büyük başarılara imza attığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

        "AK Parti 13 yıldır etrafında neredeyse ateş çemberi olan bir ülkede, neredeyse yedi düvelin AK Parti'ye karşı olduğu bir süreçte çok büyük bir başarı gösterdi. Bu 13 yılın sonunda gittiği seçimde de yüzde 41 oy aldı. Bu oy, AK Parti'ye siyasi hayatımızın ve devlet yönetimimizin içerisinde olması konusunda ortaya koyduğu iradedir. AK Parti'nin siyasi, hükümet ve devlet tecrübesi vardır. Bunlara itimat eden, güvenen milletimiz 'bu denklem içerisinde sen Türkiye'nin sigortasısın. Ben seni Türkiye'nin sigortası olarak görüyorum' demiştir."

        AK Parti'nin dimdik ayakta durduğunu anlatan Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

        "AK Parti, teşkilatıyla bütün kadrolarıyla tüm organlarıyla Türkiye'nin geleceğine itibarlı şekilde bakmaktadır. Yüzde 41 oyun sorumluluğu üzerimizdedir. Bizim bundan endişe duymamız, bundan kaçma gibi bir davranışımız herhangi bir şekilde söz konusu değildir çünkü AK Parti varsa, Türkiye'de huzur ve istikrar vardır. AK Parti varsa, kaos ve kriz yoktur, çözüm vardır çünkü milletimiz bütün dinamiklerini AK Parti'ye yansıtmıştır." 

        Birliklerini, bağlılıklarını, beraberliklerini aynı şekilde devam ettirecekleri sözünü veren Soylu, "Yarın ne olacak  diye hiç kimse endişe etmesin. Yarın güzel olacak. Yarına, aydınlık dolu günlere hep beraber adım atacağız. Bu işareti milletimiz veriyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler