Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Öz, Kartallı esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'ın sokaklarını adım adım gezerken kendisine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Gülcemal Fidan, Mustafa Fehmi Okay ve Gökhan Yüksel ile Kartal Belediyesi Birim Müdürleri eşlik etti. Yukarı Mahalle İstasyon Caddesi, Doğan Sokak, Yankı Sokak ile Kordonboyu Mahallesi Ankara Caddesi'nin bulunduğu alanları ziyaret eden Başkan Altınok Öz, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Aynı esnada birim müdürleri de esnafın sorunlarını dinleyerek notlar aldı.

        (HK-ÖK-Y)

        06.11.2017 11:32:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler