Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Ahmet Tan: AK Parti olarak laf değil, hizmet üretiyoruz

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, 2 milyon 500 bin TL'ye mal olan kavşak ve yürüyüş yolu çalışmalarının tamamlama aşamasına geldiği bildirildi.

        AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, çalışmaları yerinde inceledi. Milletvekili Tan, yaptığı açıklamada, ''Işıktepe Mahallesi ile 2. etap TOKİ konutları arasında bulunan ana yolda, 2 milyon 500 bin TL'ye maliyetli kavşak çalışması ve deprem evlerinden Işıktepe konutlarına kadar yaklaşık 3 kilometrelik yolda, karşılıklı çift taraflı yürüyüş yolu yapımında asfaltlama çalışmalarının sonuna geldik. Şaphane ilçemiz için oldukça önemli olan bu 3 kilometrelik yol vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim AK Parti olarak işimiz laf değil, daima hizmet üretmek olmuştur'' ifadelerini kullandı.

        AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır da, "İlçemizin girişini Gediz-Simav yoluna bağlayan bu yolun yapım çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. (YD-EFE)

        06.11.2017 11:41:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler