Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karataş'tan "ithal et" açıklaması

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, et ithal etmek yerine, iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi.

        Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, "Vatandaşımızın ucuz et yemesi doğru fakat et ithal etmek yerine iç pazarda daha etkin bir politika ile hayvancılığın doğru bir şekilde desteklenmesi sağlanmalıdır. Ayrıca ucuz etin bir kaç ulusal marketlerde satılması mevcut yerel marketlerimizin rekabet gücünü azaltmaktadır. Bir tarafın memnuniyetini sağlarken diğer tarafın mağduriyetini ortaya koymayalım. Hükümetimizin bu eksikliği en yakın zamanda düzelteceğine inanmaktayız" dedi.

        İş garantili kurs

        FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde, İŞKUR destekli dikiş makinesi operatörlüğü kursu başlayacaktır. İlgilenen şahısların odamıza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Alınacak eğitim sonunda tüm kursiyerler ilgili iş yerlerine yerleştirilecektir" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        06.11.2017 11:53:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler