Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziemir Belediyesi sporcuları Boccia Milli Takımında

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Boccia Milli Takımına seçildi. Sporcular, Portekiz'de düzenlenen Paralimpik Boccia Avrupa Şampiyonasında milli formayla Türkiye'yi temsil edeceği belirtildi.

        Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır milli formayı giymenin gururunu yaşadı. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 21 sporcunun katıldığı Boccia Milli Takım Hazırlık Kampında Boccia Milli Takımına seçilen belediye sporcuları, Paralimpik Boccia Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil etti. Milli formayı terletmenin kendileri için çok büyük gurur olduğunu ifade eden Akkan ve Çakır, "Yeni hedefimiz 2020 Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil etmek ve şampiyonluk kürsüsüne çıkmak" diye konuştu. Öte yandan belediyenin milli sporcuları Fatih Akkan ile Hasan Çakır'ın, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı ile birlikte antrenmanlarına devam ettiği ifade edildi.

        (HG-Y)

        06.11.2017 11:56:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler