Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik merkezinden Kızılay'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Kızılay Haftası dolayısıyla Gençlik Merkezi Gönüllüleri Kızılay Düzce Şubesini ziyaret etti.

        Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Atay, Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençler Kızılay Haftası münasebetiyle Türk Kızılayı Düzce Şubesi Başkanı Kemal Demir'i ziyaret etti.

        Dereci, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bu ulvi görevi üstlenen Türk Kızılayı Düzce Şubesinin değerli yönetici ve çalışanlarının Kızılay Haftası'nı kutladı. Ayrıca ziyarette, yapılan ortak çalışmalar ve yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirten Türk Kızılayı Düzce Şube Başkanı Kemal Demir öğrencilerle sohbet ederek Kızılay'ın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Demir, sohbetin ardından gençler tarafından sunulan hediyeyi kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (AY)

        06.11.2017 12:21:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler