Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç, yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin Kasım ayı olağan toplantıları başladı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, meclis üyelerini Ekim ayındaki çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

        Geçtiğimiz hafta annesi Beser Kılıç'ı kaybettiğini ifade eden Başkan Kılıç, "Bu acı günümde başta değerli Maltepe Belediye meclis üyelerim olmak üzere, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'ye, bakanlara, siyasi parti genel başkanlarına, Tunceli Valisi Sayın Tuncay Sonel'e, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı'ya ve tüm herkese, ailem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Allah sizlere uzun ömür versin. Sağlık versin. Dar günde acı günde yan yan olmanın güzelliğini yaşattınız bana" dedi.

        Muhtar Doğan anıldı

        Kılıç, hayatını kaybeden Altıntepe Mahalle Muhtarı Dilaver Doğan'ı da anarak, "Mekanı cennet olsun. Sevenlerine, dostlarına, başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok değerli bir çalışma arkadaşımızdı.

        Enerjisini, yaşamının son nefesine kadar Maltepe halkının hizmetine sunan bir arkadaşımızdı" diye konuştu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Erikci ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Aksoy da, Başkan Kılıç'ın annesi Beser Kılıç ve Dilaver Doğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajlarını iletti.

        (EY-ÖK-Y)

        06.11.2017 12:24:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler