Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Kadın Futbol Takımı Türkiye ikincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Genç Kızlar Futbol şampiyonası final maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor, Döşemealtı Kadın Futbol takımını penaltılarla 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi, 114 takım arasından Türkiye 2 ncisi olurken, Karadeniz Ereğli Belediyespor şampiyon oldu.

        1207 Antalya DöşemealtıBelediyespor yarı finalde Kocaeli Harb-İşspor'u 2-0, Karadeniz Ereğli Belediyespor ise Dudulluspor'u 1-0 yenerek finale adını yazdırdılar. Zeytinköy 4 Nolu Sahada oynanan final karşılaşmasının normal süresi 1 - 1 sona erdi. Uzatmada her iki takımın mücadelesi sonucu değiştirmedi.

        Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor şampiyon oldu. 114 takım arasında 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi 2. olurken, final maçından önce oynanan maçta ise rakibi Dudulluspor'u 4-1 yenen Kocaeli Harb-İşspor üçüncü oldu. Mücadelenin bir bölümünü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da takip etti. Bak, tribünde bulunan sporculara ve antrenörlerebaşarılar diledi.

        Türkiye ikincisi olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor'a kupa ve madalyalarını U19 Kadın Milli Takım Teknik Sorumlusu Suat Okyar verdi. 2017 Türkiye Şampiyonu olan Karadeniz Ereğli Belediye Spor'a kupa ve madalyalarını TFF Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan takdim etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        06.11.2017 14:02:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler