Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da üreticilere İtalyan çimi ve yonca tohumu

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Üretimini Geliştirme Projesi kapsamında Tekirdağ'daki hayvan yetiştiricilerine İtalyan çimi ve yonca tohumu dağıtıldı.

        Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Üretimini Geliştirme Projesi kapsamında Tekirdağ il genelindeki hayvancılıkla uğraşan üreticilere İtalyan çimi ve yonca tohumu dağıtımında sona gelindi. Şarköy İlçesi Beyoğlu Mahallesinde düzenlenen tohum dağıtım programına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlükleri personeli ve üreticiler katıldı.

        Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, üreticilerin bu sene yem bitkisi üretimine yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Yonca ve İtalyan çiminin önemine dikkat çeken yetkililer, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında yapılan tohum desteği ile üreticilerin taleplerinin büyük oranda karşılandığını, tohum dağıtımının önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını bildirdi.

        (MA-MEF-Y)

        06.11.2017 14:08:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler