Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da okuma yarışmasının ödülleri verildi

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde belediye tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan "Çocuklar okusun diye' adlı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Niksar Belediyesince çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmak için başlatılan yarışmada, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yaz tatili boyunca okuduğu kitapların sayfa sayılarını bir kağıda yazarak, ailelerinin okuduklarından emin olmaları sonrası sayının altına imzalarını atarak bir zarfa koyup, üzerine isim, sınıf ve okul isimlerini yazıp, okullar açıldığında okul müdürlerine teslim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmanın ardından ödül sahipleri belirlendi.

        Yarışmanın ödül töreni Niksar Danişmend Gazi Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat, öğrenciler ve velileri katıldılar.

        Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat, düzenlenen yarışmadan ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür etti.

        Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise,"Belediyemiz olarak çocuklarımızı daha fazla kitap okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz 'Çocuklar okusun diye' isimli kitap okuma yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik. Çocuklarımız için eğitime verdiğimiz destek devam edecek. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum. Bizlere bu yarışmada desteklerini sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

        Yarışma da liseler kategorisinde birinci Prof.Dr. Mustafa Erol Turaçlı Fen Lisesi öğrencisi Yaren Fidan, ikinci Danişmend Gazi Anadolu Lisesinden Elif Karadeniz ve üçüncü Nizamettin Yağıbasan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Sinem Atma oldu. Ortaokullar kategorisinde ise birinci Niksar Ortaokulundan Doğukan Karadadaş, ikinci Niksar Ortaokulundan Buse Öztürk ve Kaya-İsmet TBO'dan Nehir Çelik oldular. İlkokullar kategorisinden ise birinci Ulvi Saime Kaya İlkokulundan Zeynep Öykü Özer, ikinci Atatürk İlkokulundan Ela Ecrin Yüce ve üçüncü ise Ulvi Saime Kaya İlkokulundan Metehan İşeri oldu.

        Proje kapsamında birinci olan öğrenciye bisiklet, ikinci öğrenciye tablet, üçüncü olan öğrenciye ise eşofman ile ayakkabı hediye edildi. Ayrıca programda beslenme dostu okullara sertifikaları verildi.

        (SÖZ-UY-Y)

        06.11.2017 14:09:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler