Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkez Camileri İçin İstişare Toplantısı Yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'da camii ve Kur'an kurslarının ihtiyaç tespiti için istişare toplantısı yapıldı. Erzincan Belediyesi Aşevinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il Müftüsü Yavuz Karabayır, merkezde görev yapan cami İmam hatipleri katıldı.

        Müftü Yavuz Karabayır İl Müftülüğünün hizmetlerimizi anlatarak, Erzincan Belediyesinin Müftülüğe olan desteklerini dile getirdi ve destekten dolayı kendilerine teşekkür etti. Toplantıda imam hatiplerle tek tek söz hakkı vererek sohbet eden Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, görevlilerden camilerdeki problemleri ve ihtiyaçları dinledi. Acilen çözüme kavuşturulması gereken meseleleri gündem konusu olarak değerlendiren Başkan Başsoy bu konuda yapılması gereken işleri, atılması gerekli adımları bir an önce atacaklarını ifade etti. Her şeyin güzel bir Erzincan için yapıldığını ifade eden Başsoy, din hizmetlerinde ve hizmet veren yuvalarda kalitenin, vukûfiyetin, başarının, özverinin üst düzeyde olmasını önemsediklerinin de altını çizdi.

        (FG-AT-Y)

        06.11.2017 14:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler