Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay; Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Belediye Spor Genel Kaptanı Mehmet Altay, Zonguldak Süper Amatör Liginin 6'ıncı haftasında Polisgücü Spor'u yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini bildirdi.

        Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, nafta sonu kendi sahalarının ve taraftarlarının önünde çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Her maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Altay, şöyle konuştu:

        "Zonguldak Süper Amatör Liginin 6'ıncı haftasında Polisgücü'nü 2-yenerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Taraftarlarımıza güzel ve zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Ligin 6. haftasını geride bıraktık. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik ile 16 puanımız bulunuyor. Aynı puanda bulunan Gelikspor ile birlikte ilk iki sırayı paylaşıyoruz. Bizim hedefimiz gecen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğu bu yıl yaşayarak bölgesel amatör lige çıkmak. Sporcularımız her maça aynı hırs ve istekle hazırlanıyor. Önümüzde çok zorlu maçlar var. İnşallah tüm maçlarımızı kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Alaplı Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin'e, Başkan Yardımcısı Fikret Aydın'a, kulüp yöneticilerine ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

        (EY-OA-Y)

        06.11.2017 15:42:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler