Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Meclis Toplantısı'nda duygusal anlar yaşandı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2017 yılı Kasım ayı meclis toplantısını yaptı. Mecliste Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in aziz anısına hazırlanan ve babasının mağrur konuşmasını içeren sosyal medya paylaşımı ile büyük ilgi gören video gösterisi sunumu yapıldı.

        Söz konusu vatandaşa yatırım ve hizmet olunca

        Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, başkanlığında toplanan Kasım ayı olağan meclis toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. 43 madde oylanırken, 21 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi

        Şehit Polis Memuru Ahmet Alp Daşdemir...

        Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliğine hız kazandıran gündem maddeleri yine oybirliği ile onaylandı. Söz konusu, vatandaşa hizmet ve yatırım olunca meclis kararları hızlı bir şekilde değerlendirilmekte ve oylanmaktadır. Bugün ayrıca Meclisimiz Diyarbakır'da Şehit Düşen Polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in aziz anısına hazırlanan ve babasının mağrur konuşmasını içeren sosyal medya paylaşımı ile büyük ilgi gören video gösterisi sunumu yapıldı. Bu sunum ile Şehitlerimiz bir kez daha minnet ile anılarak Kur-an'ı Kerim tilaveti okundu. Bundan dolayı şehrimiz ve ülkemizin geleceği, birlik ve beraberliğimiz adına meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."dedi

        Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi bölgesindeki yer alan alanlarda imardaki planlı ve sağlıklı şehirleşmenin uzun dönem de modern, yeşillikler içinde ve planlı bir şehir yaşamı olarak halka yansıyacağını kaydetti.

        (AÖ-Y)

        06.11.2017 17:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler