Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Damal'da Sanayi Esnafı Taşınıyor

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Damal Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sanayi Sitesine esnaflar taşınma hazırlığı yapıyor.

        Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, Posof Çevreyolu üzerindeki Zübeyde Hanım caddesinde yapımı tamamlanan sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu. Başkan Önal, Bir projenin daha tamamlandığını söyleyerek, ''Zübeyde Hanım caddesi üzerinde yapımına 2016 yılının Ağustos ayında başladığımız 6 adet iş yeri bulunan modern sanayi sitemiz tamamlandı. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Zübeyde Hanım modern sanayi sitesinin yapılması ile birlikte, dağınık olarak hizmet veren esnafın bir arada bulunması İlçemizin planlı gelişmesine katkıda bulunacaktır.'' diye konuştu.

        Başkan Önal ayrıca, Atatürk caddesi üzerindeki sanayi esnafının sanayi bölgesine yerleşmesi ile birlikte yoğunluk kalkacak ve Çevre yolu yeni bir cadde kimliğine bürünecektir dedi.

        (OY-AT-Y)

        06.11.2017 19:55:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler