Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sahibi 20 belediyeden biri

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Bedensel Engelliler Spor Kulübü bulunan 20 belediye arasında olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

        Spor ve sporcunun gerçek dostu olduklarını bir kez daha bu çalışma ile deklare ettiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Posta Gazetesi'nin 6 Kasım 2017 günkü yayınında köşe yazarı A. Yavuz Kocaömer tarafından Çengelli İğne başlıklı yazısında belediyelerin engelli sporuna destek olması gerektiği belirtilmiş ve Belediyemize teşekkür edilmiştir. Biz de böyle bir yazıda yer almaktan ve engelli hemşerilerimize sözde değil özne hizmet sunmaktan son derece mutlu olduk" dedi.

        Başkan Büyükkılıç, spor ve sporun her branşına destek olduklarını özelikle seyirci değil sporcu yetiştirmek istediklerini ve bu amaç ta spor merkezleri, spor salonları, açık hava spor tesisleri inşa ettiklerini sözlerine ekledi.

        (SK)

        07.11.2017 09:31:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler