Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaçlı avcılar yeni başkanını seçti

        (Fotoğraflı)

        Hakan Demir

        MANİSA (İHA) - Kırkağaç Avcılar ve Atıcılar Derneği yeni başkanını seçti. 8 yıllık başkan Muammer Aydın'ın görevini bırakmasının ardından yapılan kongrede 105 üyenin tamamının oyunu alan Yıldıray Daş, Avcılar ve Atıcılar Derneğinin yeni başkanı oldu.

        Kırkağaç Avcılar ve Atıcılar Derneği ilçe binasında yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan ve 8 yıllık başkanlığının ardından yeniden aday olmayan Muammer Aydın görevde kaldığı sürede yaptıkları çalışmaları anlattı.

        Toplantı divan heyetinin seçilmesi ile devam etti. Divan heyetinin seçilmesinin ardından toplantıya katılan 105 üyenin oyunu alan Yıldıray Daş, Kırkağaç Avcılar ve Atıcılar Derneğinin yeni başkanı oldu.

        Daş yaptığı ilk konuşmada şunları söyledi: "Bana güvenen destek veren tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan böyle yapacağımız farklı etkinlikler ve programlarla derneğimizin ismini sıkça duyuracağız. Ben buradan yaklaşık 8 yıldır Dernek Başkanlığımızı yapan Muammer Aydın ağabeyime çok teşekkür ederim. Çok güzel hizmetleri oldu. İnşallah bizde bu hizmetleri devam ettireceğiz."

        Kırkağaç Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Yıldıray Daş'ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Başkan Yıldıray Daş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Kocakılıç, Muharrem Demir, Nizamettin Temizkalp, Engin Karakuş, Harun Temizkalp, Sedat Kökçü ve Cevdet Deniz."

        (HD-SC)

        07.11.2017 10:43:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler