Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efsane Dans Grubu Cumhuriyet Kupası'nda piste çıktı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri'nin 'Efsane Dans Grubu' 16'ncı Uluslararası ODTÜ Cumhuriyet Kupası'nda özel programla sahne aldı.

        ODTÜ Eşli Danslar Topluluğu organizasyonuyla her yıl Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en prestijli uluslararası dans organizasyonu olarak kabul edilen Uluslararası ODTÜ Cumhuriyet Kupası, 16'ncı kez dans severlerle buluştu.

        Dünyanın en iyi 10 yarışması içinde gösterilen ODTÜ Cumhuriyet Kupası bu yıl 25 farklı ülkeden 300'ü aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleşti. ODTÜ Spor Merkezi'nde düzenlenen yarışmada minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler yaş kategorilerindeki sporcular samba, cha cha cha, rumbadan tango, vals, foxtrot ve quickstep disiplinlerinde yarıştı.

        Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evleri'nde 2 yıl önce başlayan dans kurslarıyla hayatlarına bambaşka bir yön veren, Dünya ve Türkiye şampiyonluklarına adını yazdıran kıdemli Muratpaşa sakinleri davet üzerine yarışmada özel bir gösteri için piste çıktı.

        İsa Vuran, Seracettin Tav, Necdekt Akbaş, Süleyman Tanrıöver, Türkan Nassl, Güner İlhan, Nurhayat Şahin ve Sabriye Kaya'dan oluşan 4 çift farklı disiplinlerdeki şovlarıyla nefes kesti. Çiftler, ODTÜ Spor Merkezi'ni dolduran dans severler tarafından ayakta alkışlandı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        07.11.2017 11:02:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler