Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'ta öğretmenlere ilk yardım kursu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş İstiklal İlkokulu'nda görev yapan 18 öğretmen için, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce ilk yardım kursu açıldı.

        Okullarda yaşanabilecek olası kaza ve yaralanmalar karşısında ilk müdahalenin bilinçli bir şekilde öğretmenler tarafından yapılmasını hedefleyen kursun 5 gün boyunca İlk Yardım Eğitmeni Fazlı Başyiğit tarafından verileceği bildirildi.

        Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, "Kazalarda olay yerine sağlık ekibi gelinceye kadar eğitimsiz kişilerin müdahalede bulunmaması gerekiyor. Meydana gelebilecek olay ya da kaza sonrasında yapılacak olan kurtarma operasyonunda uygulanan ilk yardımın, bilinçli olarak eğitim almış kişiler tarafından yapılması kazazedelerin hayatlarını kurtarabilir. Kursumuzun önemi bu yönden oldukça fazla. Öğretmen arkadaşlarıma özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.(YD-EFE)

        07.11.2017 11:17:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler