Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Musa Kazım Çelik: AG-OG Aslapana için son derece önemli

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) toplantısı yapıldı.

        Aslanapa Belediyesi Kültür Evinde yapılan toplantıya, Aslanapa Kaymakam Vekili Musa Kazım Çelik, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Protokol üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda gündemde yer alan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

        Kaymakam Musa Kazım Çelik, ''Köylerimize hizmet aralıksız devam ediyor. Bu yıl yol çalışmaları, çiftçilerimize yönelik Genç Çiftçi Proje çalışmalarımız oldukça verimli oldu. Amacımız tarım ve hayvancılığa yönelik hizmetleri köylerimizde dahada yaygınlaştırmak ve devletin verdiği imkanlardan yararlanmalarını sağlamak. Ayrıca ilçe merkezimizde 5 milyon TL'ye mal olacak yer altı-yer üstü alçak gerilim ve orta gerilim (AG-OG) elektrik tesisi yapımı çalışmaları Belediye Başkanımız Asaf Akar tarafından başlatılmış ve devam etmektedir. Bu yatırım Aslanapa için son derece önemlidir'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        07.11.2017 11:25:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler