Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike'ye 12 kilometre kanalizasyon

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike'nin Yeni Mahalle, İskele, Karşıyaka ve Kızılca Mahallelerine 12 bin 350 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Finike'de alt yapısı olmayan dört mahallede kanalizasyon çalışması yürütülüyor. ASAT ekipleri, Yeni Mahalle, İskele, Karşıyaka ve Kızılca mahallelerine toplam 12 bin 350 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. 4 milyon 296 bin lira maliyetli proje Finike altyapısı için büyük önem arz ediyor. Çalışmaların 2018 bahar ayında bitirilmesi hedefleniyor. ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt da Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile birlikte Finike'deki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        07.11.2017 11:26:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler