Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de kaldırımlar bakıma alındı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış öncesinde cadde ve sokaklardaki kaldırımları tek tek bakıma alıyor.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış ayları öncesinde ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz hafta üç ayrı mahallede geniş çaplı bakım-onarım yürütmüştü. Ekipler son iki gündür çalışmalarını Mimar Sinan, Çamlıtepe, Yeniyalı ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yoğunlaştırdı. Ekipler bozulan ve kırılan parkeleri değiştirirken, bazı bölgelerde de komple kaldırım taşları sökülerek yenilendi. Çalışmalar ayrıca Hereke bölgesinde de devam etti. Yeni açılan ve öğrencilerin sıkça kullandığı yol, onların daha rahat ulaşımının sağlanması amacıyla parke ile döşenmeye başlandı.

        (UK-GY-Y)

        07.11.2017 12:22:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler