Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hem aileler hem çocuklar için her şey düşünüldü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma'nın çehresini değiştirecek İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nde son olarak çocuk oyun grupları da yerleştirildi. Sosyal bir alanda rahat bir vakit geçirebilecek olan yetişkinlerin yanında çocuklar da parkta güvenli zaman geçirebilecek.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı'nda sona gelirken, proje kapsamında yer alan çocuk oyun gruplarının da park alanına montajı yapıldı. İlçeye yeni bir çehre kazandıracak olan ve peyzaj çalışmaları tamamlanan parkın çevre düzenlemesi en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 2 bin 500 metrekarelik alanda vatandaşların dinlenirken görsel açıdan da keyif alacakları, ışık gösterisinin yapılacağı alan ile büfe ve çocuk oyun alanında yapılan çalışmalar tamamlandı. Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından yapılan peyzaj çalışmalarının da sona erdiği parkta çocukların da ailelerinin yanında rahat ve güvenli vakit geçirebilmesi için çocuk oyun grupları da hazır hale getirildi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını arttırma, halkın ihtiyacı olan yeşil alanların düzenlenmesi ve yeni projeler üretilmesi noktasında önemli projeler ortaya koyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Soma'da vatandaşlarımıza sözünü verdiğim İstasyon Parkı ve Meydanı'nı da tamamladık. Bu güzel alanda çocuklarımızı da unutmadık. Onlar için de oyun grupları düşünmüştük ve bunların montajı da yapıldı. Her yaştan vatandaşımız Soma'da, İstasyon Parkı'nda dilediklerince ve hoşça vakit geçirebilecekler. Güle güle kullansınlar" diye konuştu.

        (SC-Y)

        07.11.2017 15:22:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler