Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Erdoğan: "Adıyaman'da ki kamu yatırımı 50 kat arttı"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, CHP'lilerin ziyaretinde yaptığı açıklamada, Adıyaman'ın kamu yatırımlarından aldığı payın 50 kat arttığını açıkladı.

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) teşkilatı AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ve konuşmalar ile gerçekleşen ziyarette iktidar ve muhalefet temsilcileri Adıyaman'ı konuştu.

        Adıyaman'ın birlik ve beraberliğine vurgu yapılan ziyarette konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, kente hizmet için toplumun tüm kesiminin bir ve beraber çalışacağına vurgu yaptı.

        İktidar ile muhalefetin sorunları birlikte çözmesi gerektiğine işaret eden Başkan Erdoğan, "Hepimizin yüreği Adıyaman için atıyor. Kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. AK Parti iktidarı tüm türkiye'de olduğu gibi ilimizde de güzel hizmetlere imza attı. 2002 yılında Adıyaman'ın aldığı toplam kamu yatırımı 10 milyon TL iken, AK Parti iktidarında her yıl ortalamamız 350-400 milyon TL kamu yatırımı aldı. Sadece bu yıl için Adıyaman'a ayrılan kamu yatırımı 500 milyon TL'dir. Eski ile kıyasladığınız zaman bu rakamlar 50 kat artmıştır. Memleketimiz daha fazlasını hak ediyor. Ama iktidar ve muhalefet daha iyisini güzelini yapmak için çalışalım, gayret edelim. Birliktelimiz hem Adıyaman siyasetine, hem de ülke siyasetine katkı sağlayacaktır" dedi.

        Başkan Erdoğan, tütün konusunda milletvekilleri başta olmak üzere herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve tarihinde ilk kez tütün konusunun yasal statüye oturtulacağını dile getirdi.

        CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım ise, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Adıyaman huzur kentidir. Adıyaman'da ki insanlar hangi kesimden olursa olsun birbirini seviyor. Başka iller bizi örnek gösteriyor. Birbirini dışlamıyor. Bizler kuru kuruya muhalefet yapıp yapılanları inkar etmeyiz. Adıyaman Türkiye'nin en büyük payını alsa hakkıdır. Adıyaman insanları mutlu olsun diye bizlerde el birliği ile bu kente hizmet edeceğiz" dedi.

        Başkan Yıldırım ayrıca, Tut ilçesine bağlı Akçatepe ve Dağyalangoz köylerindeki içme suyu sıkıntısını dile getirdi.

        CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise, Adıyaman'ın çözülecek çok sorununun olduğunu ve iktidarın bu sorunların çözümü için daha fazla emek harcaması gerektiğini dile getirerek, tütün konusunda ki çekincelerini ifade etti.

        CHP Heyeti daha sonra AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Alkayış'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

        Mustafa Alkayış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman'a hizmet etmenin gayesinde olduklarını vurguladı.

        CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Nedim Evli, parti yöneticileri ziyarete katıldı.

        (AHM-AA-Y)

        07.11.2017 16:24:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler