Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Oğuz Özgür Çevik turnuvasında anlamlı karşılaşma

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yeniçeriler Derneğinin eski mahalle maçları tadının yakalanması, kent bilincinin artması ve arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi amacıyla düzenlediği Şehit Oğuz Özgür Çevik halı saha turnuvası, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği üyeleri ve karma takım karşılaşması ile başladı.

        Yeniçeriler Derneği Futbol Tesisleri içerisinde yer alan halı sahada düzenlenen turnuva anlamlı bir maçla başladı. Turnuva öncesinde Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği üyeleri, karma takım ile gösteri maçı yaptı. Engellilerin günlük hayatta yaşadıkları zorluklarla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan sembolik maçın başlama vuruşunu Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Şehit Oğuz Özgür Çevik'in babası Recep Çevik yaptı. Maç öncesi takımlar, şehit ailesi ve protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Engelliler galip geldi

        Oynanan maçta karma takımda; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin ve futbolcuları Davidson Bethel Jack, Leventise Owuzie Azubuike, Aliağaspor yöneticisi Hakan Şimşek, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Turan Ulusoy, Sport House Spor Eğitmeni Murat Altınel ile pedalhane üyeleri forma giydi. Maçta her iki takım oyuncuları da gol atabilmek için ter dökerken rehabilitasyon merkezinde eğitim görenlerin yakınları maç boyunca tezahüratta bulundu. Çekişmeli geçen maç, engellilerin galibiyetiyle son buldu. Engelliler takımı galibiyet kupasını şehit annesi Gülperi Çevik'in elinden aldı. Engelliler takımı kupa sevincini Başkan Serkan Acar ile birlikte yaşadı.

        Başlama vuruşu Başkan Acar'dan

        Sembolik olarak oynanan karşılaşmanın ardından A grubunda yer alan Aliağa Kent Konseyi ile Yörükler Derneği turnuvanın ilk maçı için karşı karşıya geldi. Tüm takımlara başarılar dileyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ilk karşılaşmanın da başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

        13-3 üstünlük

        Yörükler Derneği - Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisi maçı Yörükler Derneğinin 13-3'lük üstünlüğü ile sona ererken gecenin diğer maçları ise Fenerbahçeliler Derneği 5-3 Erdemler İnşaat, Kasapoğlu Kuyumculuk 16-4 Bünge yağ A.Ş olarak tamamlandı.

        (CA)

        07.11.2017 16:34:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler