Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Pekmez halk günü toplantısında vatandaşların sorunlarını dinliyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'da vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla her ayın ilk Salı günü düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam ediyor.

        Vali Aykut Pekmez, Valilik Makamında gerçekleştirilen 'Halk Günü'nde vatandaşların taleplerini birebir dinliyor. Vatandaşların istek ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturulması için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Pekmez, vatandaşlardan gelen sorunlar ve ihtiyaçlarla ilgili gerekli değerlendirmeler yapılarak çözüm için ilgili birimlere talimatların verildiğini bildirdi. Vali Pekmez ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek Vali Pekmez'e teşekkür etti.

        (YC-AH-Y)

        07.11.2017 16:52:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler