Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi bahçesinde temizlik çalışması

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatları doğrultusunda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi bahçesinde, kaldırım ve yol kenarlarında bulunan zararlı otlar ile mücadele ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

        Ekiplerin sabah saatlerinde başladığı yoğun çalışmalar neticesinde Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi giriş ve bahçe kısmında akşam saatine kadar tertemiz olduğunu gören vatandaşlar, "Bu hizmetinden dolayı Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        Belediye Başkanı İbrahim Uyan, "İlçeye hizmet bizim için ibadet kadar kutsaldır. Devletimizin kurumlarını da vatandaşlarımızın refahı için görmezden gelemeyiz. Vatandaşlarımız hizmetlerin en güzelini hak ediyor" diye konuştu.

        (SK-MEF-Y)

        07.11.2017 17:03:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler