Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mobilya festivali esnafın yüzünü güldürdü

        (Fotoğraflı)

        Salih Bakıcı

        BURSA (İHA) - İnegöl'de düzenlenen Mobilyacılar Fastivali, esnafın yüzünü güldürdü.

        İnegöl'de 14-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Mobilya Festivalini değerlendiren Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar, festivalin özellikle toptan bazda beklentilerin çok üzerinde bir memnuniyet oluşturduğunu söyledi. Bayraktar, bundan sonra mobilya festivalini MODEF fuarları eşliğinde yılda iki kez düzenlemeyi düşündüklerini ifade etti.

        18 gün süren festivalin sonunda özellikle toptan bazda beklentilerin çok üzerinde bir memnuniyet oluşurken, perakende bazda da beklentileri karşıladığını ifade eden Bahadır Bayraktar, "İnternette yaptığımız reklamların rakamsal olarak sonucunda 618 bin 895 kişinin görüntülemesi ve 293 bin 807 kişinin etkileşime girmesi şeklinde oldukça başarılı olmuştur" şeklinde konuştu.

        (SB-AÇ)

        07.11.2017 17:23:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler