Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmet Güral: Her türlü desteği vereceğim, yerli otomobil Kütahya'da üretilsin

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, yerli otomobilin Kütahya'da üretilmesini istedi.

        Oluşturulacak tüm çalışmalara destek vereceğini belirten Güral, Kütahya'nın büyük şehirlere ve limanlara eşit mesafe uzaklıkta olduğunu ve bu sebeple yatırımcılar açısından da bir cazibe merkezi olduğuna dikkat çekti

        Kütahya'nın hali hazırda 5 Organize Sanayi Bölgesi bulunduğuna dikkat çeken İsmet Güral, özellikle Altıntaş Zafer OSB'nin henüz kurulma aşamasında yol aldığını dile getirdi. İsmet Güral , buraya kurulacak böyle bir fabrikanın sadece Kütahya'ya değil Afyonkarahisar ve Uşak illeri açısından da önem arz edeceğini ifade etti.

        Kütahya'nın gerek altyapı, gerek iş gücü, gerekse havalimanı, hızlı tren projeleri ve karayolu ulaşımı açısından son derece yatırıma elverişli olduğunu anımsatan İsmet Güral, "Kütahya'da öncelikle valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımız tarafından bu konuda birliktelik sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Bu birlikteliğin sağlanmasına ben de her türlü katkıda bulunmaya hazırım" diye konuştu. (EFE)

        07.11.2017 21:37:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler