Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Karacoşkun sivil toplum örgütleri ile bir araya geliyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Ersan Kolukısa ile Gıda Mühendisi Yeşim Banak, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret etti.

        Üniversite sanayi işbirliğinde ortak nelerin yapılabileceği, ne gibi projelerin gerçekleştirilebileceğinin konuşulduğu ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bektaş Tepe, öğretim üyeleri Doç. Dr. Halim Avcı ile Yrd. Doç. Dr. Meryem Kuzucu da sohbete katıldı. Ayrıca Kilis Belediyesi Bayanlar Meslek Zenginleştirme Merkezi kurs öğreticileri, merkez müdürü Özlem Arslan'ın başkanlığında Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret etti.

        Ziyarette merkezde görev yapan kurs öğreticileri Rektör Karacoşkun'a, Ruhizâde Konağı'nda bayanlara yönelik düzenlenen çeşitli kurslara ilişkin bilgi verdiler.

        (MAD-SD-Y)

        08.11.2017 11:51:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler