Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çolakbayrakdar, "Kocasinan'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mevlana Mahallesi'nin 14. Caddesi'nde yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanarak caddenin hizmete sunulduğunu söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla Kocasinan'ı daha güzel ve daha modern hale getirdiklerini vurguladı.

        Kocasinan'da ulaşımı kolaylaştırmak adına ilçenin dört bir yanında yenileme çalışmalarını takip eden Başkan Çolakbayrakdar, Mevlana Mahallesi'nde yenileme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmasını inceledi.

        Mahallelerde değişim ve dönüşümün aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Sonbahar olmasına rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek Kocasinan bölgesinin çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda mahallemize bin 500 metrekare alana daha estetik olan bazalt kaplamalı parke kullanılarak kaldırımlar yenilendi. Bölgede oturan sakinlerin esnafların araçları için ise yine bazalt taşından 70 araçlık otopark yapıldı. Son olarak ise asfaltlama çalışmamızla yolu daha konforlu hale getirdik. Bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

        Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerle Kocasinan, daha modern ve daha temiz bir görünüme kavuştuğunu sözlerine ekledi.

        Başkan Çolakbayrakdar'ın sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür etti.

        (AÖ-Y)

        08.11.2017 12:10:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler