Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'daki silahlı çatışmada 1 kişi tutuklandı

        Remzi Şimşek

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonrasında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 11 kişi'den bir kişi tutuklanırken, diğer kişiler serbest kaldığı öğrenildi.

        Edinilen bilgilere göre, Arifiye ilçesi Hanlı Mahallesi Başak Sokak üzerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşanmış, silahlardan çıkan kurşunlar ile 1'i ağır olmak üzere toplam 6 kişiyi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanmıştı. Yaşanan olay sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı derinlemesine araştırarak 11 kişi gözaltına aldı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Yenikent Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrasında adliyeye sevk edildi.

        Hakim karşısına çıkan şüphelilerden bir'i tutuklanıp Ferizli Cezaevine gönderilirken, 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest, 6 kişi direk serbest bırakıldığı öğrenildi.

        (RŞ-RFK-Y)

        08.11.2017 12:31:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler