Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de takas müjdesi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Vakıf parsellerinde gecekondusu olan hak sahiplerine, 30 yıldan fazla bekledikleri tapularını 2018'de vereceklerini söyledi.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta 3. etap raylı sistem bilgilendirme toplantısının yapıldığı Gazi Mahallesi'nde Vakıf arazileriyle ilgili tapu müjdesi verdi. Gazi ile birçok mahalledeki Vakıf arazilerinde 30 yıldan fazla tapu problemi yaşandığını anımsatan Başkan Hakan Tütüncü, "Cumhuriyet tarihinin en büyük Vakıf ve Hazine arazisi takasını Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleştirdik. Şimdi tapular hazırlanıyor. 2018 yılında hemşehrilerimiz tapularına kavuşacak demiştik. Sözümüzü tutuyoruz, Allah'ın izniyle 2018'de Vakıf arazilerinde evi olan hemşehrilerimiz tapularına kavuşacak. Vakıf arazileri sorunu, çözdüğümüz en büyük problemdir. Mahallemize, Kepez'imize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Cumhurbaşkanı ve Hükümete takas teşekkürü

        Tütüncü, Vakıf takası sorununun çözümüne katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, AK Parti Antalya Milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve İl Başkanı Rıza Sümer'e teşekkür etti.

        Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Habibler Mahallesi'nde Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı içerisinde kalan 950'ye yakın gecekondunun tapu problemi ortadan kaldırılıyor. Sit alanındaki gecekondusu olan hak sahiplerine, sit alanı dışından en yakın bölgeden tapulama yapılıyor.

        (SÇ-SÇ-Y)

        08.11.2017 12:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler