Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta uyuşturucu satıcılarına operasyon: 2 tutuklama

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) – Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda, çeşitli suçlardan araması bulunan 2 şahıs yakalandı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyonlarda; uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan haklarında 5 yıl 2 ay ve 2 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

        Yakalanan şahıslardan birinin üzerinden 2 parça halinde 10 gram esrar maddesi ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

        Malazgirt ilçesinde yapılan çalışmalarda ise; bir şahıstan 3.10 gram Hint keneviri ve kurusıkı tabanca, iki kişinin üzerinde ise 3 parça halinde toplam 6 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında işlem yapıldığı belirtildi.

        (UU-MSA-Y)

        08.11.2017 12:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler