Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selim'de barakalar yıkıldı, vatandaşlar yeni işyerlerine kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Selim'de barakalarda işyerleri olan esnaf, yeni işyerlerine kavuştu. Esnafın yeni işyerlerine taşınmasının ardından ise eski barakalar yıkıldı.

        Selim ilçe merkezinde bulunan barakalarda yıllarca ekmeğini kazanan esnaf, yeni işyerlerine taşındı. Yeni işyerlerine taşınmanın mutluğunu yaşayan esnaf, Belediye Başkanı Coşkun Altun'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        Göreve geldiği günden itibaren Selim'de birçok projeye imza atan AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, söz verdikleri hizmetleri tek tek hayata geçirdiklerini söyledi.

        Başkan Coşkun Altun, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar söz verdiğimiz hizmetlerimizi bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Bugün ilçemiz için çok önemli bir projenin bitimine ve aynı zamanda barakalar olarak bilinen dükkanların yıkılarak esnafımızın yeni işyerlerine kavuşmanın mutluluğunu esnaflarımızla birlikte yaşadık. Bu projede emeği geçen esnaflarımıza, belediye meclisi üyelerime, işyerlerini kısa sürede tamamlayan müteahhit ve çalışanları ile çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Selim İlçesi'nde derme çatma dükkanlarda vatandaşlara hizmet veren esnaf, bundan yeni ve modern işyerlerinde vatandaşlara hizmet verecek.

        (IÇ-AT-Y)

        08.11.2017 14:38:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler