Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oğuzeli zabıtası görev başında

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Oğuzeli Belediyesi zabıta ekipleri, halk sağlığını yakından ilgilendiren konularda ilçe merkezinde denetimlerini ara vermeden sürdürüyor.

        Oğuzeli Belediyesi zabıta ekipleri, halkın güvenliği, sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için iş yerlerin temizliği, son kullanma tarihleri, ürünlerin raf ömrü gibi tüm konulardaki denetlemelerini sürdürüyor. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, halk sağlığının en önemli önceliklerinden birisi olduğunu belirterek, bu kapsamda zabıta ekiplerinin gece gündüz görev başında olduğunu söyledi.

        Vatandaşların aldıkları ürünleri gönül rahatlığı almaları için yoğun çaba sarf ettiklerine dikkat çeken Kılıç, "Vatandaşımızın sağlığı ile oynanacak hiçbir eyleme tahammülümüz yok. Bunun için zabıta ekiplerimiz denetledikleri iş yeri sahiplerini dikkatli ve titiz olmaları noktasında sürekli uyarıyor. Oğuzeli'nde yaşayan vatandaşlarımızın bize güvenmelerini ve yaşadıkları problemleri bizimle iletişime geçmelerini istiyoruz" dedi.

        (LO-SD-Y)

        08.11.2017 15:01:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler