Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey'de esnaf bilgilendirildi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediyesinin Zabıta Müdürlüğü, işyeri açma ve çalışma yönetmeliği çerçevesinde, işletmede çalışan personellerini bilgilendirdi.

        Hijyeni, işyerinde kullanılan alet-edavatların temizliği, iş yerinde sağlıklı üretim, depolama ve ürün satış koşulları ile kaldırım işgali başlıkları altında bilgilendirme yapan Şahinbey Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminere Gaziantep Kantinciler Oda Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bakkallar, Pideciler ve çeşitli meslek kuruluşlarından esnaflar da katıldı.

        Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada, esnafın bilgilendirilmesi ve kurallara uyması konusunda düzenlenen seminerin oldukça faydalı olduğu belirtilerek, "İlçemiz sınırları içerisinde gıda üretimi ve satışı yapan işyeri yetkililerine, 2017 yılında yapmış olduğumuz hijyen eğitiminin devamını sağlamak için semineri düzenledik. Düzenlenen seminerde işletme faaliyetlerinde sunulan hizmetler, halkımızın sağlıklı, hijyenik ve huzurlu ortamlarda alışveriş ve tüketim yapılmasında memnuniyetin artırılması ve hassasiyet gösterilmesi amaçlanmaktadır" denildi.

        (AKG-SD-Y)

        08.11.2017 16:38:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler