Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy çocukları ilk defa zırhlı askeri araca bindi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt ilçesindeki Çiçekveren İlk ve Ortaokulundaki çocuklar, köylerine gelen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine ait zırhlı araca binerek köy içinde tur attılar.

        Malazgirt İlçe Jandarma Komutanlığı ile Beşdam Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Çiçekveren Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Zırhlı araca alınan minik öğrenciler ve köy çocukları, köy içinde gezdirilerek güzel bir gün yaşadılar.

        Köyde yaşadıkları için çok fazla sosyal aktiviteleri olmayan köy çocukları, jandarma personelinin güzel ve örnek davranışı sayesinde keyifli saatler yaşadılar. Minikler, İlçe Jandarma Komutanlığı envanterine yeni giren 'Kirpi' zırhlı araca binerken ve inerken, "en büyük asker bizim asker" diyerek sevgi gösterisinde bulundu.

        Yaşadıkları sevinç ve heyecan gözlerimde okunan öğrenciler ve köy çocukları, jandarma personeline teşekkür ettiler.

        (VE-MSA-Y)

        09.11.2017 09:42:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler