Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da camii yapımı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde inşa edilecek camii için temel atma töreni düzenlendi.

        İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın katılımıyla Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılacak olan camiinin temeli, okunan dualar ve tekbirlerle atıldı. Düzenlenen törende konuşan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, insanların sosyalleşmesinde ibadethanelerin önemli katkıları olduğunu söyledi. Temeli atılan caminin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Özkan, "Yeryüzünde Allah'ın en çok sevdiği mekanlar, müminlerin ibadet mekanı olan camilerdir. Camiler, müminleri namazda aynı kıblede buluşturduğu gibi kalpleri birleştiren, gönülleri insana layık bir şekilde şefkat ve rahmetle buluşturan müstesna yerlerdir. İnşallah temelini atacağımız camii inşası, halkımızın gönül zenginliği ile tamamlanacaktır. Bu vesile ile camimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Düzenlenen temel atma törenine Kaymakam Özkan, Belediye Başkan Vekili Baki Menteş, İlçe Müftü Vekili Mehmet Ekinci ve mahalle sakinleri katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        09.11.2017 09:46:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler