Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Çelebi Burhaniyeli konuklarını ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Emekli Tarih Öğretmeni Aydın Kurter ve Emekli Din Görevlisi Ali Osman Aydoğdu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi'ye konuk oldu. Konuklarını makamında kabul eden Rektör Çelebi, Karanfil Bilgin ile sınıf arkadaşı olduklarını söyledi.

        Burhaniyeli konaklarına ikramlarda bulunan Prof. Dr. Kemal Çelebi, Karanfil Bilgin ile de okul anılarını konuştu. Ziyarete, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Emekli Muharrem Bağdelen, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığından Emekli Murat Eşme, Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ile Nazilliden İbrahim İşcanlı ve Himmet Yürekten de katıldı. Misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Kemal Çelebi daha sonra kampüste yemek ikramında bulunup sohbet etti. Tüm sınıf arkadaşlarının emekli olduğunu dile getiren Rektör Çelebi, "Sadece Karanfil Bilgin ile biz kaldık. Ziyaretinizden çok memnun oldum. Tekrar beklerim" dedi. Ziyarete katılan tüm arkadaşlarına teşekkür eden Karanfil Bilgin'de, Rektör Kemal Çelebi'yi Burhaniye'ye davet etti.

        (FT-EME)

        09.11.2017 11:07:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler