Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASKİ'den Pozantı'da kış hazırlığı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Pozantı Belediyesi ile birlikte ortak çalışmalara imza atıyor. ASKİ Kanalizasyon Daire Başkanlığı Kırsal Şube Müdürlüğü ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri personelleriyle birlikte kış öncesi çalışmaları sürdürüyor.

        Ekipler, sonbaharın gelmesiyle birlikte dökülen yapraklar ve otların temizlenmesi için kolları sıvadı. Dökülen yapraklar ve otların rögar ve mazgalları tıkamaması için Pozantı genelinde çalışma başlatıldı. Bu çalışmalar yapılırken ayrıca bölgede kırık ya da tahribata uğramış tüm rögarlar ve mazgallar da değiştirildi.

        ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, tüm ilçe belediyeleriyle koordineli çalıştıklarını ve her zaman her konuda birbirlerine destek olduklarını söyledi. Oprukçu, "'Bir elin nesi var, iki elin sesi var' sözünü unutmamak gerekir. Sadece Pozantı değil tüm ilçe belediyelerimize aynı hassasiyeti göstermekteyiz ve her konuda tam destek veriyoruz. Biz, birlikte daha güçlüyüz" dedi.

        (ELF-Y)

        09.11.2017 12:27:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler