Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ustaoğlu'dan ziyaret ve denetimler

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis-Diyarbakır karayolu üzerindeki polis kontrol noktası ve Kredi Yurtlar Kurumunu (KYK) ziyaret etti.

        İlk olarak polis kontrol noktasını ziyaret eden Ustaoğlu, noktada görevli polislerden çevre ve yol güvenliği, personel sayısı ve zırhlı araçların donanımı hakkında bilgi aldı.

        Hizan-Bölükyazı istikametinden gelen araçların çevre güvenliği alındıktan sonra nasıl durdurulup kontrol edildiğini izleyen Vali Ustaoğlu, ziyaretin sonunda denetleme defterini imzalayarak görevli polislere başarılar diledi.

        Daha sonra ise Kredi Yurtlar Kurumunu (KYK) ziyaret ederek denetlemelerde bulundu. KYK Müdürü Ali İhsan Körpe tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, 700 kapasiteli kız öğrenci yurdunun çevre güvenliği ve yurdun etrafına yapılacak sosyal alanlar hakkında bilgi aldı.

        Öğrencilerin yaşam koşullarını ve odaları gezerek denetleyen Vali Ustaoğlu, öğrenciler tarafından yapılan hediyelik eşya atölyesini de gezmeyi ihmal etmedi. Yurtta barınan öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Vali Ustaoğlu, "Sizler bizlere ailelerinizin emanetlerisiniz. Bizim ailemizin parçasısınız. Bir sıkıntınız olursa yanıma gelebilirsiniz" dedi.

        (VO-MSA-Y)

        09.11.2017 13:47:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler