Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödülleri Başkan Hüseyin Üzülmez verdi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlediği Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Bölgesel Kros Ligi'nin ikincisi tamamlandı. Yarışlarda dereceye giren sporculara madalyaları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından verildi.

        Kartepe Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar yaş gruplarında yapılan Türkiye Bölgesel Kros Ligi'nin ikinci kademesi tamamlandı. Türkiye Atletizm Federasyonu'nun tüm Türkiye çapında yetenekleri keşfetme niteliği taşıyan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros yarışları sekiz merkezde yapıldı. Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yaptığı yarışların Kocaeli ayağı, Kartepe Seka Kamp alanında gerçekleştirildi.

        "210 sporcu katıldı"

        Kocaeli, İstanbul, Bursa, Edirne, Tekirdağ, Yalova, Çanakkale ve Sakarya olmak üzere 8 ilden 210 atletin katıldığı yarışa Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Baysal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan ve çok sayıda yarış sever katıldı. Küçük erkekler kategorisindeki yarışın startı Başkan Üzülmez tarafından verildi. Yapılan yarışma sonrasında dereceye giren sporculara ödülleri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından verildi.

        (RŞ-AY)

        09.11.2017 13:48:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler